Autolasit

Myymme korkealaatuisia Pilkington-autolaseja (www.pilkington.fi), jotka asennamme huolellisesti ammattitaidolla. Työllämme ja laseilla on vuoden takuu. Yleisimpien automerkkien tuulilasit löytyvät yleensä heti varastostamme. Muut pystymme toimittamaan päivän sisällä. Asennusaikoja löytyy yleensä jo seuraavaksi aamuksi.

Asennamme laseja myös asiakkaidemme tiloissa matka-asennuspalveluna. Tämä edellyttää, että asiakkaallamme on lämmin, kuiva tila, missä työ voidaan tehdä.

Kannattaa kysyä tarjoustamme! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 0400 734 783 tai yhteydenottolomakkeella.

Hinnasto →

Lasinpaikkaus

Tuulilasinpaikkaus on nykyaikainen ja luotettava tapa korjata pieniä jälkiä tuulilasissa. Korjaus tapahtuu hartsikorjausmenetelmällä. Teemme 1,5 millimetrin vahvuisella poranterällä reiän tuulilasin ulompaan lasiin, jonka kautta täytämme halkeamat ja iskemän jäljet. Paikkauksesta tulee lähes näkymätön ja pitävä.

Yhden kiveniskemän tai särön korjaukseen kannattaa varata aikaa noin tunti. Jos jälkiä on useampia, työ vaatii hieman enemmän aikaa.

Myönnämme työllemme vuoden takuun. Särön pysäytysten onnistumisprosenttimme on noin 90. Jos halkeama jatkaa laajenemistaan, teemme särön pysäytyksen uudelleen takuutyönä.

Kivenpaikkauksemme onnistuvat 99,9-prosenttisesti. Jos paikka kuitenkaan jostain syystä ei pidä, teemme työn uudestaan tai hyvitämme hinnan lasinvaihdon yhteydessä.

Hinnat

- Kiven isku paikkaus 60 euroa
- 2 kpl kiven isku paikkaus 90 euroa
- Särön pysäytys 40 euroa

Meillä käytössä olevat maksutavat ovat

  • käteinen
  • pankkikortti
  • luottokortti

NYT UUTTA

  • LASKUUN
  • TAI JOPA OSAMAKSULLA